restaurant

Wat kun je verwachten in ons restaurant?

In ons restaurant verrassen we je graag met Sientjes Gedekte Tafel, waarbij je voor € 39,50 p.p. een (h)eerlijk aantal voor-, hoofd- en nagerechten wordt geserveerd. Om in shared dining vorm van te genieten. Klassiekers en mooie familiegerechten in een eigentijdse uitvoering, die we vers voor je bereiden in onze keuken.

Hoe ziet jouw perfecte avond in ons restaurant eruit? Wanneer je reserveert of gewoon aankomt, zullen we ons best doen altijd eerst die vraag te stellen. Wat is de samenstelling van je gezelschap, met welk doel kom je naar ons toe, heb je meer of minder tijd, heb je speciale (dieet)wensen waar we rekening mee mogen houden?

We verwelkomen je graag aan onze Gedekte Tafel.

De gedekte tafel

Je kunt je verblijf verlengen met een overnachting in onze Herberg.
We hebben een klassieke dudok boot aan de nabijgelegen steiger, die we voor diverse doeleinden voor je in de vaart kunnen brengen. We bieden een ruime gratis parkeergelegenheid.

We zijn in overleg met je tevens in staat om invulling te geven aan speciale gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Dus vier je een verjaardag of een (huwelijks)jubileum, heb je een mooie plek nodig voor vergaderingen, trainingen of presentaties? Neem contact met ons op en we komen samen met je tot een passende uitvoering.

We blijven je graag verrassen, zodat je als terugkomende gast zowel een vertrouwde gastvrije omgeving vindt alsmede variëteit in de gerechten, de ambiance en omgeving.

Openingstijden:

Sientjes Frietboetiek
woensdag en donderdag 16.00 – 20.00 uur.
vrijdag t/m zondag 12.00 – 20.00 uur.

Sienjtes Restaurant
woensdag t/m zondag 16.00 – 22.00 uur.

Sientjes Herberg (B&B)
Bij ons overnachten en ontbijten kan 7 dagen in de week.

Adres:

Berm 49
5331 Kl Kerkdriel
06 - 271 559 07
info@sientjes.com
KvK: 81941838
BTW: NL 8622.78.624 B01