Vergaderen en trainen in Kerkdriel

Sientjes is een prettige locatie voor een (meerdaags) evenement


Heeft u een vergadering, training, seminar of lezing te organiseren? We hebben een mooie, lichte ruimte van ± 45 m2, die in verschillende opstellingen in te richten is. In overleg verzorgen we hierbij ook graag ontbijt, lunch en/of (meergangs) diner en andere versnaperingen zoals koffie en gebak. Op ons ruime terrein (met 2 laadpalen) kunnen al jouw gasten en/of deelnemers kosteloos hun auto parkeren.

Dankzij onze hotelkamers is Sientjes eveneens een uitstekende keuze als locatie voor meerdaagse evenementen. Wij bieden een scala aan kamers, van eenvoudige eenpersoonskamers tot ruime suites met volledig uitgeruste keukens en badfaciliteiten. Bekijk hier onze kamers voor overnachtingen in het kader van uw bijeenkomst.

Wij denken flexibel mee met uw wensen wat betreft de invulling van uw evenement. Neem bij al uw vragen gerust contact met ons op.

  • Onbeperkt koffie/thee met koekje
  • Onbeperkt plat/bruisend water
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren naast gebouw (elektrisch opladen mogelijk)
  • Gebruik van digitaal whiteboard/presentatiescherm

€140,- per dagdeel*

*Tot 8 personen: €12,50 per extra persoon

Vergaderen bij Sientjes

Standaard arrangement of volledig naar eigen invulling, bij Sientjes is elke wens te overleggen!

Het ochtenddeel strekt van 7:00 tot 12:00 uur, het middagdeel van 13:00 tot 18:00 uur, het avonddeel van 19:00 tot 23:00 uur. De huur per dagdeel voor max. 8 personen bedraagt €140,00, met €12,50 per aanvullend persoon. Deze prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie/thee met koekje en plat/bruisend water in de vergaderruimte. Laat het graag weten wanneer je luxer gebak bij de koffie en/of andere versnaperingen wenst, hierbij overleggen we graag over de opties en hun prijsstelling. Het arrangement is inclusief gratis Wi-Fi. Op de gratis parkeerplaats direct naast het pand staan de auto’s van al uw deelnemers/gasten veilig. Hier zijn twee elektrische laadpalen beschikbaar. Gebruik van papieren flip-over en/of digitaal whiteboard/presentatiescherm (Samsung Flip 2) is mogelijk in overleg.

Wij verzorgen graag jullie lunch in ons intieme en elegante restaurant. Wat betreft het standaard lunchmenu beschik je over de keuze tussen twee opties. De eerste is een 12-uurtje, bestaande uit brood (bruin of wit) met een soepje en een kroket, voor €19,50 per persoon exclusief drank. De tweede is een tweegangenlunch bestaande uit soep met brood en boter vooraf en een hoofdgerecht naar wens/overleg voor €29,50 per persoon exclusief drank. Verder is eigen invulling graag bespreekbaar. Ook passen we ons uiteraard aan bij allergieën, intoleranties en vegetarische/veganistische verzoeken. 

Ook bereiden we graag het diner voor jou en je gezelschap. Je hebt de volledige zeggenschap over het aantal gangen en het menu, we luisteren graag naar jouw wensen. Houdt er rekening mee dat het diner vanaf een groepsgrootte van 7 personen automatisch wordt geserveerd als een lopend buffet. Een standaard driegangenmenu bestaande uit bijvoorbeeld soep met brood/boter vooraf, biefstuk met friet/groente/salade als hoofd, en luxe ijscoupe na bedraagt €39,50 per persoon exclusief drank. Wederom passen we ons uiteraard aan bij allergieën, intoleranties en vegetarische/veganistische verzoeken.

De perfecte evenementlocatie


Wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en verzoeken te overleggen.